Trends

De 3 beste Cardano projecten van 2022

0

Cardano heeft zijn beste jaar tot nu toe het beste jaar van zijn bestaan. Met een plek in de top 5 van grootste cryptomunten op basis van marktkapitalisatie, kunnen we stellen dat het voor Cardano investeerders een mooie periode is geweest. Maar wat is Cardano, wat is de Cardano verwachting en wat zijn de beste dApps op de Cardano blockchain op dit moment? Om een platform beter te kunnen begrijpen, moeten we eerst naar projecten kijken die op het platform draaien. Daarom bespreken we in dit artikel enkele van de beste projecten die draaien op de Cardano blockchain.

Wat is Cardano?

Voor we gaan kijken naar de projecten moeten we eerst weten wat Cardano is. Cardano is een blockchain-platform dat werkt op het proof-of-concept model. Het is ontworpen om kosteneffectiever te zijn dan proof-of-work (PoW)-blockchain netwerken. Schaalbaarheid, integratie en stabiliteit van PoW-netwerken zoals Ethereum worden beperkt door het productieproces van kostenoverschrijdingen, stroomverbruik en vertragingen. Charles Hoskinson, mede oprichter van Proof of Work (PoW) blockchain Ethereum, begrijpt de implicaties van deze problemen voor blockchain-netwerken en begon in 2015 met de ontwikkeling van Cardano en zijn belangrijkste cryptocurrency, ADA, en lanceerde het ADA platform in 2017.

Revuto

Kijk je series en films op Netflix? Of luister je naar muziek op Spotify? Hoe zit het met je Amazon Prime abonnement? Revuto helpt je met al die abonnementen. Netflix, HBO GO, Apple TV, Youtube premium, Spotify, amazon prime, twitch, iCloud, dropbox, PSN, XBOX Live, en vele anderen. Er zijn meer dan 50 abonnementen waar je Revuto voor kunt gebruiken. Je opent een account, krijgt een Cardano native token genaamd Revuto, maakt een Revuto virtuele betaalkaart aan en je bent klaar om al je abonnementen te betalen vanuit één enkele bron.

Ray Swap

Ray Network is niet alleen een Swap exchange, ze hebben een heel netwerk gebouwd op  basis van de Cardano blockchain. Ray Swap is een compleet platform met een eigen token en een wallet app. Je kunt ADA steken voor 5% APY en je verdient er nog eens XRAY tokens bovenop. Ray Swap helpt mensen om veel ADA-gebaseerde tokens gemakkelijk om te ruilen.

Charlo 3

Charli3 is een orakel oplossing voor de Cardano blockchain. Oracle oplossingen zijn oplossingen die toelaten om off-chain data te combineren met on-chain contracten. Op deze manier kunnen projecten veel complexer zijn terwijl ze minder kosten en minder data verbruiken. Orakel oplossingen gebaseerd op de Ethereum blockchain hebben te maken met grote transactiekosten waardoor ze traag en duur zijn. Charli3 is gebouwd om hetzelfde te doen op de Cardano blockchain maar dan sneller, veiliger en veel goedkoper.

Cardano (ADA) kopen?

Wil je graag Cardano kopen? De meeste grote Amerikaanse cryptoplatformen zoals Coinbase, Binance en Crypto.com bieden Cardano aan. Gebruik je liever een Europees platform, dan is AnyCoin Direct de plaats waar je wilt zijn. Creëer je account hier en ga van start met deze super interessante projecten!

 

 

 

Engelse voetbalclubs die worden gesponsord door casino’s

Previous article

6 manieren om je online zichtbaarheid te verbeteren voor jouw bedrijf

Next article

You may also like