Handig

De oplossing voor het warme weer: een koelvest

0

Wanneer het warme weer er weer aan zit te komen is het fijn om vast voorbereid te zijn, om jezelf koel te kunnen houden tijdens de hoge temperaturen. Daarvoor is er een koelvest. Het koelvest zorgt voor een heerlijke verkoeling tijdens je werkzaamheden/activiteiten. Bij Comfort-Producten bieden ze een goed koelvest aan, dat onder andere onderschreven wordt door goede reviews.

Koelvest met elementen

Het koelvest met elementen zorgt voor een fijne verkoeling en zit soepel. De koelelementen zitten tactisch geplaatst waardoor je nog gemakkelijk kan bewegen en zo ondervind je geen hinder van de koelelementen. Het koelvest is verstelbaar bij de schouders zodat die perfect past, daarnaast is het koelvest ook verstelbaar in de zij. Zodat het koelvest altijd naadloos aansluit op het lichaam. Je hebt ook de keuze uit verschillende koelelementen, dit zegt iets over de temperatuur van koelen: C15, C24 en de C28. De C15 is het koudst en zijn dus ook sneller ontdooit, de tempratuur is 15 graden. De C24 is zo’n 24 graden en ideaal voor fietsers of wandelaars. Deze koelelementen gaan net wat langer mee als de C15, namelijk 2 tot 6 uur. En geven voldoende koeling. De C28 is voor de mensen die er de gehele dag mee willen doen. Deze verkoelingstijd is gemiddeld 2 tot 8 uur. Dit geeft verkoeling tot 28 graden, dit lijkt warm. Maar de gemiddelde lichaamstemperatuur is 37 graden en geeft dus voldoende verkoeling. De koelelementen zijn ook los verkrijgbaar voor het koelvest zodat je eventueel een extra lading mee kan meenemen. Hierdoor kan je nog langer verkoelen.

Koelvest met ventilatoren

Het koelvest met ventilatoren word op twee plekken verkoeld door elektrische ventilatoren. Dit koelvest wordt van energie voorzien, door middel van een powerbank. Er is keuze uit drie verschillende koelstanden, stand 1, stand 2 en stand 3. Op de laagste stand biedt het koelvest verkoeling voor zo’n 4 uur op de hoogste stand is dat 2 uur. Wil je langer verkoelen? Dat is geen enkel probleem, door middel van een extra powerbank kan je nog langer verkoelen. Dan kan je een hele werkdag het koelvest gebruiken. In de tussentijd kan je eventueel de andere powerbank opladen, waardoor je non-stop kan genieten van de verkoeling die het koelvest biedt.

Dit koelvest is geschikt voor iedereen, van fietsers/wandelaars als voor de vissers, magazijnmedewerkers, maar ook als je samen met je kinderen erop uitgaat, zoals een dagje in de speeltuin of in een pretpark.

Multifunctioneel koelvest

Beide koelvesten zijn geschikt voor tal van werkzaamheden of activiteiten. Het koelvest is op maat te stellen, of je kan gewoon je normale kledingmaat aanhouden. Het geeft aangename verkoeling, zodat je gewoon tijdens warme dagen je activiteiten kan uitvoeren. Dankzij de verschillende mogelijkheden in verkoelingsstanden en elementen is er altijd een koelvest voor jou op maat. Deze aanbieder Comfort-Producten biedt naast goede service ook 14 dagen retourrecht. Mocht je twijfelen welk koelvest voor jou geschikt is, dan zijn zij via verschillende manieren te bereiken. Zowel via een chat, e-mail als telefonisch.

4 tips zodat u nog lang plezier kunt hebben van uw nieuwe beamer

Previous article

Het opzetten van jouw eigen kledingwinkel; what to know?

Next article

You may also like