Handig

Deze tips helpen je bij de inrichting van je restaurant

0

In deze blog geven we je vijf tips over hoe je je restaurant kunt inrichten. Wanneer je deze stappen volgt, kun je voor je gasten een sfeer creëren die ze thuis niet kunnen ervaren. Hierdoor wordt je restaurant een plek van ontspanning voor je gasten. De gasten zullen graag terugkomen naar jouw restaurant en de populariteit zal toenemen.

  1.  Begin met tekenen

Als eerste moeten we terug gaan naar de basis namelijk de plattegrond. Bekijk je zaak eens goed en teken een nieuwe plattegrond. Vanzelf kom je vaak al een hoop verbeterpunten tegen. Loopruimte tussen de tafels is belangrijk, niet teveel ruimte want dat gaat ten koste van een knus en gezellig gevoel. Balans is hier het sleutelwoord!

  1. Passende verlichting

Natuurlijk is de verlichting ook van grote invloed op sfeer. Vraag jezelf af bij wat voor licht eet jij het liefst? Zacht warm kaarslicht? Of bij harde en kille tl- buizen? Denk na over de sfeer die je wilt creëren en stem je verlichting hierop af.

  1. Meubilair

Het meubilair. Het is belangrijk dat je een duidelijke stijl aanhoudt. Elke tafel hoeft niet perse een exacte kopie te zijn, maar het is belangrijk dat je restaurant eenheid uitstraalt. Allerlei stijlen door elkaar ziet er al gauw rommelig uit.

  1. Comfy & Mooi

Het belangrijkste onderdeel van het gehele meubilair zijn de stoelen. Behalve dat deze mooi en passend moeten zijn, is het ook fijn als ze comfortabel zijn.  Een oncomfortabele stoel kan een restaurantervaring minder prettig maken. Mooie stoelen dragen bij aan de fijne sfeer, maar het is ook fijn als je gasten lekker kunnen zitten tijdens het eten.

  1. Een goede akoestiek

Gepraat en gelach dit zijn de dingen die het zo gezellig maken om uit eten te gaan. Een restaurant met een slechte akoestiek kan erg vervelend zijn voor de gasten. Zorg er daarom voor dat er een goede akoestiek is.

Kato.nl

Het kan lastig zijn, dus als je hulp nodig hebt schakel een professional in. Ik raad je www.kato.nl aan! Dit is een team van 40 topmensen die tovert jouw kantoor of ontmoetingsruimte om tot een inspirerende werkruimte. Bevlogen specialisten met unieke vaardigheden. Projectadviseurs en- managers tot ontwerpers tot vakkundige monteurs. Je kunt er terecht voor advies, ontwerp, bouw en verbouw, inrichting, aankleding en afwerking van jouw werkruimte of project.

Zo stel jij je eigen gamelaptop samen

Previous article

Een kunst laurier voor buiten iets voor jou?

Next article

You may also like