InternetNieuws

Dit zijn de beste Virual Reality Apps

0

Soms wil je kunnen zien hoe het ergens anders is. Gewoon omdat je nieuwsgierig bent hoe het eruit ziet en hoe het is als je op die plek bent. Tegenwoordig kan dit door door de nieuwste virtuele realistische technieken.

Op een racebaan in Dubai in je zicht en gedachten, maar toch daar waar je staat in Nederland. Je kunt de virtuele realiteit naar jouw evenement halen door een virtual reality bril aan te schaffen en apps te downloaden. Hierdoor kan je niet alleen op andere plekken zijn, maar ook een ervaring beleven die je anders niet hebt. Deze moderne urban events brengen de evenementenbezoeker bijvoorbeeld in een Formule 1 simulator of het maakt je een een virtuele rockstar.

Niet iedereen heeft een racesimulator in zijn kamer, maar hoe gaaf zou het zijn als je vanuit je eigen woonkamer de virtuele realiteit kunt ervaren? Ontdek andere plekken, gebeurtenissen en ervaringen.
Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en een virtual reality bril. Deze VR-brillen zijn al voor niet veel geld in verschillende webshops te koop. Op jouw smartphone download je de apps waarmee je met de bril jezelf in een andere realiteit kunt wanen.

Within

Dagelijks het journaal kijken? Saai! Wat nou als je echt ontdekt hoe het is op de plek van de aardbeving. Hierdoor krijg je meer het gevoel hoe de ervaring van een gebeurtenis is. Met de app Within komt de VR-content van ‘s werelds beste VR-ontwikkelaars allemaal in een app. Hiermee kun je het nieuws dieper bekijken dan ooit tevoren. Ook zijn er virtuele verhalen en documentaires uit verschillende genres. De app is in de Playstore van Android en in de app-store van Apple beschikbaar.

Discovery VR

Het lijkt alsof je door de jungle loopt of in de wilde natuur bent. Ontdek en luister naar verhalen over de natuur en dieren. Discovery wilt dat je nieuwsgierig raakt over alles wat de natuur te bieden heeft. En zodra je jouw bril afzet, zit je weer in de woonkamer. De app is ook in de app-store van Apple beschikbaar.

Samsung VR videos

Benieuwd hoe je favoriete atleet traint of hoe de andere kant van de wereld eruit ziet? Samsung VR heeft speciaal voor de Galaxy telefoons een grote bibliotheek met video’s over natuur, reizen, merken en games. ‘’Samsung VR lets you do what can’t be done.’’

Deze vaardigheden zijn winnaars op LinkedIn

Previous article

Restyle je rommelzolder tot sfeervolle kamer

Next article

You may also like