Tech

Waarom zouden we de voorkeur geven aan Huawei MateBook 14?

0

Huawei Consumer Business Group (CBG) heeft de lancering van de nieuwste Huawei MateBook 14 in de VAE geïnformeerd. Flexibele, soepele 2K-laptops met hetzelfde ontwerp en dezelfde stijl als de MateBook-serie. Het beschikt over een aantrekkelijk 2K FullView-scherm, een Intel Core 11-processor, krachtige functies en een flinke 65W-batterij. Om op te starten, naar het nieuwe en verbeterde Huawei haaienvin-koelsysteem voor uitstekende faseprestaties. Een uitgebreide reeks geavanceerde apparaatfuncties biedt geavanceerde apparaatmogelijkheden in alle situaties om gebruikers te helpen slagen in elke kantooromgeving. Hier zijn zeven redenen waarom u de Huawei MateBook 14 als uw volgende laptop zou moeten beschouwen.

Het beeldscherm doet het goed. 

Het heeft een resolutie van 2K 2160×1440, 185 pixels per inch (PPI), 100% sRGB-kleurondersteuning, 1500 contrastresolutie, 300 nits helderheid, 14-inch FullView-scherm met beeld van hoge kwaliteit. Zijn Blu-ray laat het leven met hoge kleurgetrouwheid en kritische functies zoals foto- en videobewerking. Huawei MateBook 14 heeft een FullView-scherm dat DC-vervaging ondersteunt om knipperen te elimineren en is een TUV Rheinland-goedgekeurd voor lage emissie van blauw licht.

Alle kracht die je nodig hebt: 

De Huawei MateBook 14 is voorzien van een Intel Core 11-processor die krachtige prestaties levert met een lichtgewicht ontwerp. Gebaseerd op de ultramoderne Superfine-processor van 10 nm, biedt de nieuwe processor snellere en stabielere prestaties, waardoor gebruikers innovatiever kunnen zijn, ongeacht hoeveel taken ze uitvoeren.

Super apparaat mogelijkheden: 

Het maakt deel uit van de productlijn voor superapparaten die onlangs door Huawei is gelanceerd. Deze draagbare computer kan draadloos verbinding maken met compatibele tablets zoals de nieuwe 12,6-inch Huawei MatePad Pro en monitoren zoals de Huawei MateView via een USB-C-kabel. Dit geeft gebruikers toekomstige interactie op meerdere apparaten en het delen van verschillende bestanden door maximaal drie apparaten te slepen en los te laten.

Eenvoudig multitasken: 

Om op te starten met het upgraden van de processor en grafische kaart, heeft de Huawei MateBook 14 8 GB dubbel RAM en 512 GB NVMe PCIe SSD. Dit betekent dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over geheugenverlies. Het lezen, opslaan en compileren van bestanden werkt goed en maakt meerdere taken beter beheersbaar en soepeler.

Koelsysteem: 

Het hete nieuwe ontwerp met Huawei-haaienvin zorgt voor efficiëntere koeling. Hierdoor kan de Huawei MateBook 14 volledig gebruik maken van de 11e generatie Intel Core-processors voor een efficiënte en stabiele werking. Het krachtige koelsysteem bestaat uit twee aangrenzende S-blade ventilatoren en twee heatpipes die de draagbare computer koel en stil houden, zelfs onder zware belasting.

Flexibele prestaties kunnen worden gebruikt voor games: 

Qua prestaties beschikt de Huawei Matebook 14s over een Intel Core i5-11300H-processor met een Intel Iris Xe GPU, 8 GB LPDDR4X RAM en een 512 GB NVMe PCIe SSD. We vinden de combinatie erg verleidelijk, al kan het geheugen verbeterd worden. Voor dagelijks gebruik kan de Matebook 14 hoge prestaties leveren. Zo complex als videobewerking, alle standaardfuncties zoals browsen op meerdere tabbladen en videoconferenties kunnen snel worden uitgevoerd. Zelfs in de energiebesparende modus heb ik het gevoel dat deze laptop uitstekende prestaties levert.

 

Online een seksspeeltje kopen: hoe zit dat?

Previous article

Jouw look voor de zomer van 2022

Next article

You may also like