Huis & Tuin

Beste Airco’s voor in de slaapkamer deze hete zomer

0

De komende dagen beloven weer warme dagen te worden. Sowieso zien de we afgelopen jaren dat een steeds warmere nazomer. Wil je het hoofd tijdens de hitte lekker koel houden, dan zou je eens aan een airco  kunnen denken. Want er is niets lekkerder dan een koele slaapkamer, toch? Wij hebben de beste airco’s voor je op een rijtje gezet.

Fujitsu Airconditioner met buitenunit 166122

Deze Fujitsu is meteen bedoeld voor het échte werk. Een multi-split unit is een apparaat waarbij een deel van de airco zich buiten bevindt. Deze airco is niet verplaatsbaar, maar het rendement is wel een stuk groter. Ook is deze airco behoorlijk energiezuinig, klasse A+ tot A++. En mocht je het in de winter koud hebben: de airco heeft ook een verwarmingselement en kan dus ook warme lucht toevoeren.

Inventum AC701 Mobiele Airco

Een goed alternatief voor een vaste airco is een mobiele airco, zoals deze van Inventum. Het voordeel is dat dit type verplaatsbaar is, zo kun je die overdag bijvoorbeeld in de werkkamer gebruiken en ’s avonds verplaatsen naar de slaapkamer. Dit apparaat heeft een capaciteit om ruimtes tot 60 m3 te koelen, dit is ongeveer 25 m2, oftewel een ruime slaapkamer. Daarnaast is het meteen een luchtontvochtiger, het apparaat kan tot 0,8 liter per uur uit de lucht halen. Een mobiele airco zoals deze is makkelijker in gebruik (plug & play), verplaatsbaar en vaak aantrekkelijk geprijsd.

JustFire MITSUI PRO DOUBLE 2X12000BTU

Een dubbele multi-split unit, wat betekent dat deze airco in meerdere ruimtes geplaatst kan worden, of in één grote ruimte van maximaal 250 m3 (ongeveer 100 m2). De twee binnenunits worden op één buitenunit aangesloten. Deze buitenunit kan zelfs uitgebreid worden tot maximaal 4 binnenunits. De Mitsui Pro is een zuinige airco (klasse A++) en is één van de stilste airco’s in deze categorie. Als deze door een erkende installateur geïnstalleerd wordt, krijg je 5 jaar garantie.

De keuze is aan jou!

Welke airco je kiest, is helemaal aan jou. Bij Bigshopper vind je ze allemaal. Je keuze is mede afhankelijk van je budget (een split-unit airco is duurder maar ook duurzamer) en de grootte van de ruimte. Ook kun je het misschien makkelijk vinden om de airco te kunnen verplaatsen. Welke airco je ook kiest, hij zorgt er hoe dan ook voor dat jij het hele jaar door geen enkele plaknacht meer hoeft door te maken.

 

Je tuin gezellig inrichten was nog nooit zo makkelijk!

Previous article

Ben jij klaar voor het beursseizoen? Zo bereid jij je goed voor!

Next article

You may also like