Handig

De Usenet Clients voor de leergierige allesweter!

0

Heb je weleens gehoord van Usenet? Dit is een plek waar je ontzettend veel informatie kunt vinden. Ook kun je legaal allemaal verschillende films en series downloaden. Dat is iets wat iedereen wil hebben! Om gebruik te maken van Usenet heb je een abonnement bij een Usenetprovider nodig. Om daarna gebruik te maken van de download functies heb je Usenet clients nodig. In het komende artikel komen een aantal Usenet clients voorbij waar je over kan beschikken! In het komende artikel vertellen wij meer over de multifunctionele clients.

Spotlite

De tweede die we met jou willen bespreken is Spotlite. Met deze Usenet client kun je ook bestanden downloaden van Usenet. Ook het downloaden en instaleren van deze Usenet client is eenvoudig. Wil je meer uitleg over alle verschillende Usenet clients dan verwijzen we je door naar de website van ViperNews. Hier is veel uitleg te vinden en word er stapsgewijs uitgelegd hoe jij jouw Usenet clients het beste kunt instellen, zodat het voor jou handig werkt. Geweldig toch?

Grabit

De eerste cliënt die we willen bespreken is Grabit. Op Usenet nieuwsgroepen worden discussies gevoerd, maar ook bestanden uitgewisseld. GrabIt maakt het eenvoudig om deze programma’s te vinden en te downloaden. Om bestanden te kunnen downloaden van usenet heb je een nieuwsreader nodig. Grabit is een voorbeeld van zo’n nieuwsreader. Het downloaden en installeren van deze Usenet client is eenvoudig.

Er is nog veel meer te ontdekken

Wat een mooie mogelijkheden bieden deze Usenet Clients, maar dit was nog maar het begin. Zoals we al eerder zeiden is een abonnement nodig om Usenet te gebruiken. Je kunt daarvoor naar verschillende providers gaan. Een favoriet van ons is ViperNews. Zij hebben diverse pakketten waar je een keuze uit kan maken. Ook leggen ze een flinke nadruk op veiligheid en privacy. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. Heb je nog meer vragen of dit interessante onderwerp, dan kun je ook even op hun site kijken.

 

Zo renoveer je jouw badkamer

Previous article

Tips om je home office te optimaliseren

Next article

You may also like