Handig

Draag je reistas vaker dan alleen tijdens een vakantie

0

We zitten nog altijd veel thuis, maar wandelen en fietsen doen we massaal. Heerlijk naar buiten, op gepaste afstand van elkaar. Waar laat je je tas als je wat langere tochtjes wil maken, en geen fietstassen hebt?

Nederland was altijd al een fanatiek fietsland, maar nu maken we misschien nog wel meer gebruik van de fiets dan ooit. Of je nu lekker op een toerfiets of mountainbike je tochtjes maakt, of kiest voor een gewone stadsfiets, als je geen fietstassen hebt is het altijd even zoeken hoe je nu het meest comfortabel een tas met je meeneemt.

Een reistas kun je makkelijk crossbody dragen

Wie flinke tochten aflegt, kan prima een reistas meenemen. Zo’n reistas is een lekker stevige ruime tas, die je hier goed voor kunt inzetten. Je stopt er gemakkelijk een extra regenjack, thermoskan met koffie, droog t-shirt, of een lekkere lunch in. Handig, en je kunt uren wegblijven. Zo’n tas kun je natuurlijk tussen een paar snelbinders knellen, maar dat doet je lunch niet veel goed. Handiger is het om de reistas als een crossbodytas te dragen.

Naast de handvatten zit er altijd een lange schouderband aan vast. Hiermee kun je de tas in één beweging over de schouder dragen, dwars over je bovenlijf. Vervolgens draai je deze naar achter op je rug en je fietst zonder zorgen je kilometers.

Met de meeste weekendtassen kun je hetzelfde doen. Vaak zijn deze ook nog eens waterproof, zoals de weekendtas van RAINS. De naam zegt het al; deze tas kan tegen een stootje en een buitje. Deze weekendtas heeft een inhoud van 44 liter en heeft inderdaad zo’n schouderband. Ook daar past alles in wat je met je mee wilt dragen. Zo zie je maar, een weekendtas is voor meer doeleinden geschikt dan een citytrip. Weekendtassen zijn bovendien gemakkelijk online te vinden.

Travelbags gaan jaren mee

Als je op zoek gaat naar een tas die je altijd met je mee kunt dragen als je op pad gaat, de natuur opzoekt of uiteindelijk dan toch dat weekendje weg in eigen land, dan zijn travelbags daar heel geschikt voor. In prachtig leer bijvoorbeeld. Het zijn comfortabele tassen die jarenlang meegaan. Het is zonde om deze stijlvolle sterke tassen alleen in te zetten tijdens een vakantie.

Wat is lenen nu eigenlijk? Wat is de oorsprong en hoe is het veranderd?

Previous article

Zo voeren celebs de prijs van een huis op, met een tas is dat net zo

Next article

You may also like