HandigTrends

Een goede schaftwagen is onmisbaar op de bouw

0

Op het moment dat je bedrijf opereert binnen de bouw dan is een goede schaftwagen onmisbaar. Schaftwagens zijn de plek waar je werknemers even kunnen ontspannen van het harde werk tijdens hun pauze. Of het nou tijd is voor de lunchpauze en je werknemers even rustig een broodje eten of als ze even een kleine pauze hebben tussendoor waar ze kunnen uitrusten tijdens hun drukke werkdag, een schaftwagen van Brouwer is een belangrijke plek tijdens het werk. Ook als het regent en er geschuild moet worden tijdens een stortbui dan wil je natuurlijk dat ze warm en comfortabel droog kunnen zitten als dat nodig is.

De centrale plek op de bouwplaats

Een schaftwagen is de centrale plek van de bouwplaats. Je werknemers kunnen hier rustig een boterham eten en sterke verhalen tegen elkaar vertellen. Een goede schaftwagen kan tegen een stootje, is onderhoudsarm en duurzaam. Je kunt kiezen uit verschillende modellen zodat je zeker weet dat er voor elke wens en budget voldoende mogelijkheden zijn. Naast een schaftwagen kun je ook denken aan een schaftunit of een schaftketen. Naast schaftwagens heb je voor een complete huisvesting voor je bouwplaats ook bedrijfshuisvesting nodig zoals units en sanitaire units. Als je kiest voor een goede leverancier voor je bouwhuisvesting en schaftwagens dan staan ze ook voor je klaar op het moment dat er iets kapot gaat of als je onderhoud nodig hebt aan je materieel. Je wilt natuurlijk dat eventuele problemen zo snel mogelijk verholpen worden.

De verschillende soorten schaftwagens

Er zijn verschillende soorten schaftwagens en modellen waar je uit kunt kiezen. Een goede schaftketen heeft een eigen uniek flexibel wandsysteem. Hierdoor kun je de indeling geheel op maat laten maken naar je eigen wensen. Er zijn vele keuzes voor je schaftwagen. Je kunt kiezen uit verschillende gebruikersfuncties zoals met een toilet, magazijn of kantoor. De schaftwagens zijn beschikbaar in verschillende groottes voor het aantal mensen dat er gebruik van maakt van 6 tot 14 personen. De lengte varieert tussen de 3 en 6 meter en daarnaast kun je nog kiezen voor het type verkeer, namelijk langzaam of snelverkeer. De reminrichting kan bestaan uit een mechanisch of luchtsysteem. Ook kun je kiezen voor extra opties en accessoires. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen.

Weetjes over schaftwagens

Een schaftwagen van 3 meter weegt minder dan 750 kg, een 4 meter wagen weegt tussen de 750 en 1150 kg, een 5 meter wagen weegt tussen de 1200 en 1500 kg en een 6 meter wagen weegt tussen de 1400 en 1700 kg. Een schaftwagen voor langzaam verkeer mag maximaal 25 km per uur op de openbare weg en hij mag alleen getrokken worden door een tractor. Op het eigen terrein kun je natuurlijk gebruik maken van de autokoppeling. Een schaftwagen voor snelverkeer is veel praktischer en bereikt een snelheid tot maximaal 80 km per uur en je mag deze rijden met een B rijbewijs.

5 tips voor het starten aan een nieuwe baan vanuit huis

Previous article

Zo stel jij je eigen gamelaptop samen

Next article

You may also like