Tech

Een hoesje kopen voor je telefoon is een verstandige investering

0

Wanneer je een nieuwe telefoon koopt kun je vaak nog genieten van hoe prachtig glanzend en mooi deze is. Als je er vervolgens een hoesje overheen doet lijkt je telefoon ineens een stuk dikker van formaat te zijn, waar je misschien niet per se op zit te wachten. Toch is het zeker aan te raden om wél gebruik te maken van leuke hoesjes, en zelfs hierin te investeren. Benieuwd waarom dit zo’n goede keuze is? Wij hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet

We zijn allemaal wel een beetje klunzig

Het is helemaal niet erg als je een beetje klunzig bent. Maar als je dat van jezelf weet, en weet dat je nogal klunzig bent, dan zijn telefoonhoesjes al helemáál een goed idee. Schaf dus direct een goede en stevige hoes aan bij aanschaf va je nieuwe telefoon, zodat je hem zo min mogelijk beschadigt. Ook al zouden we het wel willen, maar smartphones zijn niet onbreekbaar. Als je nog wat inspiratie kunt gebruiken voordat je een nieuw hoesje aanschaft, kijk dan eens bij Apple hoesjes van Casimoda.

pink Android smartphone close-up photography

Lelijke krassen

Een gebroken scherm wil je uiteraard voorkomen, maar ook kleinere krasjes kunnen een doorn in het oog zijn. Zorg dus dat je een goede hoes aanschaft (het liefst een flipcase of bookcase – zo is je telefoon aan beide kanten afgesloten en biedt je volledige bescherming) en zo je telefoon zo lang mogelijk mooi houdt. Ook als je je telefoon los in je tas draagt, kunnen bijvoorbeeld je sleutels alsnog lelijke krassen geven op je scherm. Door gebruik te maken van een screen protector ben je er zeker van dat jouw glazen scherm geen extra schade oploopt.

Bijzondere cases

We noemden het al even, maar een dubbele telefoonhoes, zoals een book- of flipcase biedt extra bescherming aan jouw telefoon en zorgt ervoor dat de kans dat jouw telefoon kapot valt geminimaliseerd wordt. Ook kun je kijken bij telefoonhoesjes met een koord. Zo kun je je telefoon altijd bij je dragen, terwijl je je handen vrij houdt. Kijk echter wel uit voor de gevaren van altijd bereikbaar willen zijn.

 

Tuinstoelen kopen: 5 zaken waar je aan moet denken

Previous article

5 voordelen van een online boekhoudpakket

Next article

You may also like