Huis & Tuin

Een make-over voor je woonkamer!

0

Zo nu en dan is het heerlijk om je interieur onder handen te nemen. Je spendeert veel tijd in je woonkamer en raakt er na een tijd vaak op uitgekeken. Tijd om daar wat aan te doen. Mits een paar kleine aanpassingen krijgt je woonkamer al een totaal andere look. Wij geven je tips hoe je je woonkamer een gedeeltelijke of volledige make-over kan geven. Bovendien is het leuk om elk seizoen een aantal veranderingen aan te brengen, zo blijft je interieur volledig aangepast aan jouw smaak zonder dat je het beu wordt.

Een tapijt voor extra gezelligheid

Er zijn veel mensen die hun salon volledig inrichten, maar toch net dat tikkeltje gezelligheid missen. Een tapijt is hier ideaal voor. Je vult een ruimte er meer door op waardoor het geheel een cosy look krijgt. Ben jij een durver? Ga dan voor een kleurtje of een patroon. Hou je het liever neutraal? Ga dan voor een beige of wit tapijt. Een tapijt kan zorgen voor meer warmte en persoonlijkheid. Het is bij het kiezen van een tapijt belangrijk dat er kleuren in zitten die bijvoorbeeld terugkomen in de muurverf of in de gordijnen.

Een zetel die aan vervanging toe is?

We geven toe, een zetel vervangen is eerder een grote aanpassing in jouw interieur. Maar sommige mensen doen jaren met een versleten bank terwijl dit best een investering mag zijn in jouw interieur. Een degelijke zetel, daar doe je jaren mee. Hak de knoop door en koop een nieuwe zetel!

Ga voor een kwalitatieve en duurzame zetel. In zetels heb je eindeloze keuze: een gesloten zetel, een zetel op pootjes, vaste rugkussens, losse rugkussens, leder of stof, etc. Een zetel van Jori, Cor of Cassina zijn hier prachtige voorbeelden van. Schrikt de grote investering je toch een beetje af? Dan kan je beginnen met het investeren in nieuwe kussentjes en kussenhoezen.

Cozy essentials om je woonkamer op te fleuren

Een gezellig ingericht huis dat is waar veel mensen wel voor te vinden zijn. Comfortabele en mooie design meubels en objecten kunnen hier hun steentje bijdragen. Prijs kwaliteit zijn design objecten een ideale keuze, deze zijn vaak tijdloos en raken dus niet uit de mode. Denk aan een mooie vaas of bloempot, een stijlvolle barkruk, een plaid, een beeld of schilderij, kaarsen, een tafellamp… mooie merken zoals Hay, Kartell en Zanotta zijn hier koplopers in.

Voila, nu kan je alvast beginnen dromen over je ideale woonkamer!

Een kunst laurier voor buiten iets voor jou?

Previous article

Wat kan de KKC-regeling voor je bedrijf betekenen?

Next article

You may also like