Trends

iPhone 14: abonnement of los toestel? 

0

We zitten allemaal klaar voor de nieuwe iPhone van Apple. De iPhone 14. Maar misschien vraag jij jezelf nu op dit moment wel af wat je het beste kunt doen? Direct een abonnement afsluiten of toch kiezen voor het aanschaffen van een los toestel? In deze blog vertellen we jou er meer over.

Welke smartphone er ook wordt gelanceerd, er zitten altijd miljoenen mensen op het puntje van hun stoel. Want de vraag is altijd: welke nieuwe technieken en handigheden kunnen we nu weer verwachten? Zo ook met de nieuwe iPhone 14 van Apple natuurlijk. Maar alle tips die wij hier in deze blog verspreken kun je op alle soorten telefoons en abonnementen betrekken. Dus lees vooral verder, ook als je geen behoefte hebt aan een iPhone 14 abonnement.  

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Er zitten aan aantal voordelen aan het hebben van een telefoonabonnement. Allereerst zijn de kosten voor een nieuwe telefoon, zoals in dit geval de iPhone 14, hoog. Je kan rekenen op een prijs tussen de 900 en de 1000 euro voor de ‘normale’ iPhone 14. Als je kiest voor een Pro of een slag groter, dan zijn de kosten ook hoger. Als je een abonnement neemt dan hoef je deze prijs niet in één keer te betalen. Je betaalt elke maand een beetje af, zodat je na 2 jaar de telefoon hebt afbetaald. Het grootste voordeel is dus wel dat je niet direct een groot bedrag kwijt bent voor een spiksplinternieuwe telefoon.

Waarom zou je kiezen voor sim only?

Je vraagt je dan misschien ook af wat de voordelen zijn van een sim only abonnement? Want zoals je nu begrijpt: koop jij de nieuwste iPhone? Dan leg je direct een hoop geld neer. Maar stel dat jij voorbeeld een bonus op je werk hebt gekregen. Of wat te denken van een Belastingvoordeel? Dan kun je direct de nieuwste iPhone aanschaffen. Het voordeel is dan, dat je maandelijks niet een hoop geld kwijt bent. Sim only-abonnement is namelijk vaak heel goedkoop. Voor minder dan 20 euro kun je al onbeperkt bellen en internetten. Dat is absoluut het voordeel van een sim only. 

Conclusie: abonnement of sim only

Een conclusie trekken is natuurlijk lastig, want we kunnen niet in jouw portemonnee kijken. Leg daarom goed voor jezelf de voor- en nadelen naast elkaar niet. Je kunt er ook voor kiezen om de nieuwste telefoon te nemen met een abonnement. En na de twee jaar is je telefoon hoogstwaarschijnlijk nog hartstikke goed. Dan kies je voor een sim only abonnement. Dan kun je je huidige abonnement, die met een telefoon erbij, zien als een investering. Waar je na 2 jaar ook nog gebruik van kunt maken door te kiezen voor een goedkoop sim-only abonnement. 

Door langer met je mobiel om te gaan belast je het milieu veel minder erg. Want wist je dat een mobiele telefoon vol zit met grondstoffen die erg veel waard zijn. In dit artikel kun je daar meer over lezen.

De laatste raamdecoratie trend van 2022

Previous article

Zaken die je moet regelen als je voor het eerst op jezelf gaat wonen

Next article

You may also like