Algemeen

Poppers kopen; de do’s en don’ts 

0

Poppers zijn de steeds populairdere (party)drugs die ervoor zorgen dat je snel piekt. Ze zijn te gebruiken voor het vergemakkelijken en intensiveren van seks, of het upgraden van een leuke stapavond. Het concept is simpel; inhaleer de damp uit het potje en ervaar bijna direct een ontspannen en opgepept gevoel. Overweeg jij poppers te kopen? Zorg er dan voor dat je voordelen en de risico’s kent. Daarover lees je hieronder meer. 

Wat doen poppers voor jou?

Poppers zitten tegenwoordig in een potje of flesje, waaruit je de verdampte vloeistof inhaleert. Vroeger zat de substantie in een capsule, waaruit een poppend geluid ontstond bij het openen ervan, vandaar de naam “poppers”. De dampen die vrijkomen hebben een geestverruimend effect. Je krijgt een warm, ontspannen gevoel, grenzen vervagen en spieren verslappen. Dit laatste is onder andere de reden dat poppers populair zijn onder homoseksuele mannen, omdat de kringspier verslapt waardoor anale seks gemakkelijker verloopt. De effecten die je zult ondervinden worden gecreëerd door de dampen die afkomstig zijn van vloeistoffen die nitrieten bevatten, zoals Amylnitriet en Butylnitriet. Je kunt de werkzame stoffen terugvinden bij de omschrijving wanneer je poppers online bestelt. Gold rush poppers bevatten bijvoorbeeld Isoamyl / 1-butanol / 3-methyl.
Zoals gezegd zijn poppers populair onder homoseksuele mannen, maar poppers zijn ook ideaal om relaxter het weekend in te gaan, iets intenser te genieten op een feestje en om je over onnodige grenzen heen te helpen. 

De werking van poppers

De stoffen die in poppers zitten werden in eerste instantie in de geneeskunde gebruikt, om een onvoldoende functionerende hartspier te verhelpen. De nitrieten zorgen er namelijk voor dat bloedvaten verwijden, waardoor de bloeddruk snel zakt. Tegelijkertijd vergemakkelijkt het homoseksuele gemeenschap, door de eerder genoemde verslappende werking op de kringspier. Op het moment dat je aan het flesje snuift vlak voor een orgasme, wordt de orgasme langer en intenser.
Hoe je je als gebruiker voelt en in welke omgeving je je bevindt heeft namelijk invloed op je mentale ervaring, dus door dit goed te plannen verklein je mogelijke risico’s. 

Psychische en fysieke effecten

Je zult zowel psychische als fysieke effecten ondervinden. Bij psychische effecten moet je denken aan een golf van euforie, seksuele opwinding en ontspanning. Voorbeelden van fysieke effecten zijn verwijde bloedvaten, met als gevolg dat je bloeddruk daalt en je een warm gevoel krijgt. Gebruik altijd je verstand, verdiep je verder in de werking van deze drug en kies een soort popper die bij jou past. Wie weet zijn de wat sterkere rush poppers wel de perfecte match voor jou! Heb je je ingelezen en weet je dat poppers iets voor jou zijn? Ga er dan voor en geniet van het moment.

Hoe werkt een payment service provider?

Previous article

5 tips voor het starten aan een nieuwe baan vanuit huis

Next article

You may also like