Trends

Waarom jij beter niet de nieuwste iPhone kan halen

0

Het klinkt misschien gek, maar in dit artikel leggen wij uit waarom je beter niet de nieuwste iPhone kan halen. Ook vertellen wij je welke telefoon je wel zou moeten kopen. 

Waarschijnlijk heb je dit artikel aangeklikt omdat je een nieuwe telefoon wil kopen. Maar dan stuit je ineens op de woorden: ‘’waarom jij beter niet de nieuwste iPhone kan halen’’ Dit terwijl jij van plan was om in te stappen en de iPhone 14 Pro aan te schaffen. Natuurlijk zijn er een ton aan redenen te verzinnen om wel die nieuwste iPhone te halen. Ze zijn sneller, hebben een betere camera en zijn misschien wel makkelijker in gebruik. Maar toch willen wij je uitleggen waarom je het niet zou moeten doen. 

Ieder jaar een nieuwe 

Jaar in jaar uit steeds Apple enorm veel geld in het ontwikkelen van zijn telefoons. Zo komt er jaarlijks een nieuwe iPhone uit. Deze wordt natuurlijk uitvoerig getest voordat ze hem op de markt brengen. Maar dat wil niet zeggen dat hij altijd vrij is van bugs. Koop je een iPhone 12 bij Ben dan weet je precies waar je aan toe bent. Je haalt een telefoon in huis die door miljoenen mensen op de wereld al twee jaar lang in gebruik is. Dat is een betere test dan welke dan ook op de wereld. 

Betere deals 

Er is nog een andere simpele reden om nog even te wachten met het kopen van de nieuwste iPhone. Want het is juist wanneer de nieuwste iPhone uitkomt dat je flinke deals krijgt op oudere modellen. Veel Apple liefhebbers halen gelijk de nieuwste telefoon wanneer hij uitkomt. Dit doen ze zonder te blikken of blozen. Het oude model vind je terug op marktplaats voor een gereduceerde prijs. Maar wil je toch wat meer zekerheid dan kan je hem ook in de winkel halen soms wel met een dikke 30 tot 40 procent korting. 

Chipontwikkeling 

We zitten momenteel in een tijd dat ze bij smartphone giganten druk bezig zijn met het ontwikkelen van hun chips. Ook bij Apple zijn ze steeds meer bezig met het ontwikkelen van hun eigen chips. Daarbij willen ze niet meer afhankelijk zijn van Chinese fabrikanten. Je ziet dan ook dat iPhone vol inzet op een bondgenoot als Taiwan. Maar die chipontwikkelingen zijn nog in volle gang. Daarom kan je misschien beter een telefoon aanschaffen waarbij de chip al is getest. Want als de chip stuk gaat dan heb je niets meer aan je telefoon.

Nooit meer de nieuwste iPhone

Wij raden zelfs af om ooit nog een nieuwe telefoon te halen. Wacht eerst de recensies af en kijk wat de telefoon heeft gepresteerd voordat je hem in huis haalt. Dat is ons advies. Hoe fancy en mooi de reclames van de nieuwste iPhone ook zijn. Want uiteindelijk is dat wat ze van je willen. Dat je zo veel en zo vaak mogelijk het nieuwste product koopt zodat de markt kan blijven rollen. Maar heb jij wel echt het nieuwste model nodig of kan je het ook nog af met een twee jaar ouder model? 

7 Tips voor efficiënt werken met een kilometerregistratie

Previous article

Zo voel je je weer jong in je lichaam

Next article

You may also like