TechTrends

Wat zijn de vetste accessoires voor je iPhone in 2020?

0

Bijna 40% van alle smartphones die in Nederland in gebruik is, is een iPhone. Hiermee heeft Apple een flink marktaandeel in handen en de kans is dus groot dat ook jij een iPhone hebt, of gaat aanschaffen. Bij een smartphone horen ook mooie accessoires, maar welke zijn nu helemaal van nu, super vet en mag je niet missen?

Draadloze oplader

Iedereen met een iPhone herkent het vast: het laadkabeltje is altijd te kort en gaat snel kapot. De nieuwe generaties iPhones is voorzien van de mogelijkheid om deze draadloos op te laden. Ga je dus een (nieuwe) iPhone oplader kopen, kijk dan eens naar een draadloze oplader. Het ziet er misschien niet zo vet uit, maar het is wel onwijs makkelijk!

AirPods

Inmiddels heeft Apple al de tweede generatie draadloze oordopjes uitgebracht: de AirPods 2. En deze zijn niet voor niets razend populair! De oortjes hebben een geweldig geluid, je draad komt nooit meer in de war en de batterijduur is met de bijbehorende oplaadcase maar liefst een volle dag. Zo luister je altijd en overal naar je favoriete muziek, voer je geruisloos telefoongesprekken en meer.

Een leuk extraatje is dat je de AirPods, als je ze even niet kunt vinden, via ‘Zoek mijn AirPods’ op te sporen zijn. Hiervoor moeten ze wel verbonden zijn!

Skins

Een hoesje kennen we wel, maar wist je dat je je iPhone tegenwoordig ook kun personaliseren met een skin? Deze zijn verkrijgbaar in de meest vette prints en maken van jouw iPhone een ware eyecatcher. De folie is gemakkelijk zelf aan te brengen en als je erop uitgekeken bent, kun je deze zonder dat deze sporen nalaat, weer verwijderen.

Een skin beschermt je iPhone op een stylish manier, maar kan natuurlijk niet de bescherming van een siliconen of hardcase cover bieden.

iDeal of Sweden

Over stylish gesproken: de hoesjes van iDeal of Sweden maken van jouw iPhone een waar pronkstuk. Deze zijn verkrijgbaar in vele prints, van classy marmer tot stoer leer. Ook maakt het merk bookcovers, wallets en andere accessoires passend bij de hoesjes. Met de accessoires van dit merk maak je altijd een (mode)statement.

Heb jij nog geen iPhone maar wil je deze wel, om ook deze vette accessoires te kunnen gebruiken? Een iPhone Xs Refurbished biedt je alle goeds van dit mooie toestel tegen een lagere prijs.

Een schutting als erfafscheiding

Previous article

Meest creatieve manier via internet iemand te feliciteren

Next article

You may also like