InternetTrends

Meest creatieve manier via internet iemand te feliciteren

0

Is er binnenkort iemand jarig in jouw omgeving? Gefeliciteerd! Helaas zorgen de actuele omstandigheden -de coronacrisis- ervoor dat het niet mogelijk is iemand fysiek op te zoeken om hem of haar te kunnen feliciteren. Drie kussen of een handje geven zijn de komende tijd nog even uit den boze. Maar, hoe zorg je er nou toch voor dat een dierbare zich wel jarig en geliefd voelt? Nou, daar zijn een hoop creatieve alternatieven op! In dit artikel bespreken we een paar creatieve manieren om iemand, ook in deze tijd, leuke te kunnen blijven feliciteren. 

Zeg het met bloemen

Wie vindt het nou niet leuk om bloemen te krijgen? Bloemen zien er prachtig uit, ruiken heerlijk en staan ook nog eens fantastisch in je huis. Een gefeliciteerd-kaartje krijgt toch pas echt een feestelijk tintje als er een mooi Gefeliciteerd boeket bij zit. Daarnaast zijn bloemen altijd goed, toch?

afzonderlijk, blad, bloeiend

Zing een liedje voor iemand 

Als je niet fysiek bij iemand kunt zijn, maar wel graag ‘happy birthday’ voor ze wil zingen, dan is de spraakopname functie van Whatsapp daar perfect voor. Zeg nou zelf, het is toch veel leuker om zingend gefeliciteerd te worden dan een ‘gefeliciteerd!’ appje jarigen waarschijnlijk de hele dag door al krijgen? 

Videokaart 

Dankzij de technologie van de laatste jaren is het mogelijk om een kaart te versturen met een videoboodschap. Zo kun je jouw ouders, opa of oma het gevoel geven dat je echt even bij ze bent. Kaarten versturen op een persoonlijke manier! Je kunt de videoboodschap ook zelf opnemen en digitaal naar iemand versturen. Nog leuker is het als je ook andere mensen optrommelt om hetzelfde te doen, zodat iemand verrast wordt met een filmpje waarop al zijn of haar dierbaren zeggen wat ze zo leuk aan die persoon vinden. 

Elke dag iets 

In tijden zoals nu, waarin we allemaal thuis zitten, vervelen mensen zich snel. Hoe leuk is het als je een pot maakt met 30 of 31 kaartjes erin, die allemaal een boodschap hebben – bijvoorbeeld waarom je die persoon zo leuk vindt? Je geeft de jarige dit als cadeau en die heeft vervolgens een maand lang elke dag iets leuks om te doen: een lief berichtje van jou lezen. 

Wat zijn de vetste accessoires voor je iPhone in 2020?

Previous article

Wat zijn de beste speakers van Skytec?

Next article

You may also like