Werk & School

5 Meest verrassende en unieke relatiegeschenken

0

Het is natuurlijk altijd leuk om iets te geven. Een klein extraatje om dankjewel te zeggen. Toch kan het vrij lastig zijn om te bedenken wat je zou kunnen geven.

Bamboe cadeau

Een mooi en ook duurzaam relatiegeschenk om mee te geven kan iets leuks van bamboe zijn. Dit duurzame product geeft een leuk en persoonlijk gevoel. Daarnaast zijn er verschillende bamboecadeaus die je kan geven. Bijvoorbeeld een bamboepen, bamboekoffiemok of een sleutel- en pennenbakje. Het is misschien leuk om je eigen logo erop te bedrukken zodat mensen altijd kunnen blijven zien van wie ze dat leuke cadeau gekregen hebben. Je kan je eigen logo al heel makkelijk laten bedrukken bij Maxilia, die zo van elk bamboeproduct een persoonlijk cadeautje maakt.

Thermosbeker

Drink je vaak koffie of thee voordat je naar je werk gaat? Bijna iedereen drinkt wel een kopje koffie om de dag mee op te starten. Hoe leuk is het dan om je zakenrelaties een mooie thermosbeker cadeau te geven. Het past helemaal in de trend van het moment om koffie te drinken uit een sustainable koffiekop. Een duurzame dus. Eigenlijk het perfecte cadeautje om elke dag te gebruiken en tijdens een lekker thee- of koffiemoment. Ook kan je natuurlijk je eigen logo op deze bekers laten drukken, zodat je het cadeau ook een persoonlijke touch geeft.

Katoenentas

Eigenlijk hoor je er als bedrijf niet bij als je niet een katoenentas hebt met een leuke tekening van je bedrijfspand of een mooi logo erop. Ook de katoenentassen zijn natuurlijk heel duurzaam. De cultuur in Nederland veranderd qua milieu en plastic heel erg. Een leuke katoenentas is duurzaam, handig en staat ook nog eens leuk. Een mooie goodiebag om uit te delen, die je verpakt in een katoenentas met je eigen logo of een handelsmerk van jouw bedrijf is altijd een goed idee.

Draadloze telefoonlader

Ook altijd handig, want iedereen wil dit gebruiken! Een draadloze telefoonlader. Het is een soort ronde chip die je wederom kan bedrukken met jouw eigen logo. Misschien nog wel leuker dan een tas of een koffiekop en handig om te gebruiken. Leg je telefoon op draadloze opladen en het kleine dingetje zorgt ervoor dat je telefoon weer oplaadt. Dat is nog eens leuk om te krijgen.

Wat kan een SEO-specialist voor je website betekenen?

Previous article

Hoeveel elektrische auto’s zijn er verkocht in 2019 en verwacht in 2020?

Next article

You may also like