Internet

5 verschillende ergonomische bureaustoelen voor op het kantoor

0

Krijg jij last van je rug tijdens het werken op kantoor? Waarom gebruik je dan niet een goede ergonomische stoel. Zo kom je van je rugklachten af.

Online zijn er veel verschillende stoelen te vinden. Zo heb je natuurlijk eetkamerstoelen heb je fauteuils, heb je eettafelstoelen, maar voor het kantoor heb je ook stoelen. Dit zijn kantoorstoelen. Het voordeel van een kantoorstoel is dat ze vaak zo zijn gemaakt dat jij er prettig op kan zitten. Maar dan nog zijn deze ergonomische bureaustoelen er in alle soorten en maten. Wij hebben 5 verschillende bureaustoelen voor je op een rij gezet.

1.    De moderne bureaustoel

Je wil op het kantoor lekker zitten, dat is één maar je wil ook dat je kantoor er netjes uitziet. Misschien ontvang jij wel dagelijks klanten die bij jou over het kantoor lopen. Het valt gelijk op wanneer een bedrijf geen stijl heeft. Dat is vaak een dooddoener voor klanten. Een stijlvolle en moderne bureaustoel kan wel degelijk een verschil maken in het aanzien van jouw kantoor.

2.    De klassieke kantoorstoel

Dit is de stoel die jij nog wel kent van de directeur op de basisschool of misschien had jouw meester of juf er ook wel één. Als die dan even weg was wilde je er altijd even op draaien en zitten. Deze stoelen zijn echte klassiekers op gebied van kantoorstoelen. Zij zijn ze gemaakt zodat jij op een comfortabele manier kan zitten. Ze hebben vaak een hoge verstelbare leuning, Je kan de zitting anders zetten en de leuningen kunnen op en neer. Stel hem dus in hoe jij maar wil.

3.    Een bureau kruk

Of het echt een stoel is daar zijn de meningen over verdeeld. Maar ergonomisch is het zeker. Zo heb je ook de krukken weer in verschillende vormen en maten. Je hebt ze met een perfecte pasvorm voor jouw billen. Hierdoor ga jij automatisch rechter op zitten. Maar je hebt ze ook die helemaal een vlakke onderkant hebben. Wat deze ergonomische kruk dan wel weer heeft is de verstelbare onderzijde en soms zelf met een gasveer. Hierdoor zak je precies door tot op de perfecte zitstand.

4.    De leren managerstoel

Jij bent de directeur van een groot bedrijf of je vindt jezelf gewoon een baas. Dan verdien jij ook een bazen stoel. Vaak zijn deze gemaakt van zwart leer en hebben ze een hoge rugleuning. Je kan hier heerlijk op achteruit hangen, maar ook geconcentreerd werken. Het leer zorgt ervoor dat jij niet te warm wordt maar ook niet te koud. Koop hem wel met echt leer. Er zijn veel neplederen stoelen op de markt.

5.    Nieuwe technische bureaustoel

Nu hebben we de laatste in de lijst, maar zeker niet de minste. Zo is deze laatste bureaustoel misschien wel de beste. Het gaat hier namelijk om een techniek waarbij je met je knieën naar voren zit. Deze stoel wordt daarom ook wel de kniestoel genoemd. Doordat jij in deze houding zit ga je automatisch rechter op zitten. Dit is dus een stuk meer ergonomisch dan veel andere bureaustoelen.

Voorbereiden op een trektocht doe je zou

Previous article

De 5 meest gestelde vragen over zonnepanelen

Next article

You may also like