Algemeen

De laatste trends voor Remote Controleld gadgets

0

Gadgetfanaten opgelet! Als liefhebber weet je natuurlijk hoe leuk het is om op de hoogte te zijn van de laatste gadgets, trends en snufjes. De laatste jaren is er een groei in populariteit van remote controlled gadgets geweest, oftewel gadgets die te bedienen zijn met een daarvoor bestemde afstandsbediening. Benieuwd wat anno 2022 de laatste trends zijn op het gebied van RC gadgets? Wij vertellen je er alles over in dit artikel.

Drones

Drones zijn sinds een paar jaar geleden niet meer weg te denken uit onze huidige wereld vol met gadgets. Het is een soort versimpelde versie van het besturen van een eigen vliegtuig, maar dan met een stuk leukere features: zo zit op veel drones een camera bevestigd, waardoor je kunt meegenieten van alle mooie beelden ut de hoogte die door een drone gemaakt zijn. Met een camera drone kun je dus ook hel mooie beelden maken van mensen in een natuuromgeving.

Traxxas Maxx

Met auto’s spelen voor kinderen? Onzin. Althans, natuurlijk al de Traxxas Maxx heel gelief zijn door kinderen, maar dat betekent niet dat volwassenen niet ook kunnen genieten van een middag met de Traxxas Maxx. Door gebruik te maken van moderne technologieën is dit namelijk een totaal nieuwe techniek van omgaan met afstandsbedieningen en kleine auto’s of wagens. De Traxxas Maxx is ook een ontzettend leuk cadeau om aan elke autoliefhebber te geven.

Pistool wekker

In het rijtje: je wist niet dat je dit nodig had maar nu je dit ziet MOET je het hebben: een pistool wekker. We hebben allemaal wel eens dat je je wekker hoort gaan op een moment dat je eigenlijk nog heel even door had willen slapen. Is het dan niet een perfect moment om je agressie te kunnen uiten op de wekker? Bij de ‘gun alarmklok’ kan dit. Wanneer je wekker afgaat, kun je deze uitzetten door met een namaakpistool raak te schieten op de wekker. Zo kun je nog even lekker door snoozen.

Vliegende discobal

Ook een gadget die je misschien nog niet kende maar die wel onmisbaar is in je verzameling: een vliegende discobal. Want geef toe – wat is een feestje eigenlijk nog zonder? Een vliegende discobal kun je op afstand bedienen en vervolgens de lucht in laten gaan en door de kamer laten vliegen, terwijl er verschillende kleuren lampjes branden en deze de ruimte direct sfeer geven. Wanneer je te gast bent op een feestje en niet weet wat je de organisator mee moet nemen, is dit een perfect cadeau-idee.

Warmtemok

Thee is een ontzetten lekker drankje om te drinken, maar het brengt één groot nadeel met zich mee: je moet lang wachten tot de thee voldoende is afgekoeld, maar wanneer je té lang wacht, is de thee koud geworden. Hoe zorg je er nou voor dat jouw thee altijd op een perfecte temperatuur is? Nou, bijvoorbeeld door te kiezen voor een remote controlled mug. Hierbij plaats je je mok op een standaard en kun je deze op afstand bedienen. De standaard zorgt ervoor dat de thee (of koffie) op perfecte temperatuur blijft en je dus altijd kunt genieten van een drankje op ideale temperatuur.

Wat is Cardano en wat zijn de voordelen?

Previous article

Woonstijl landelijk: dit houdt het in

Next article

You may also like