Geld

MoveMove tankpas heeft je heel erg veel te bieden

0

Je hebt een tankpas en je hebt de MoveMove tankpas. In alle gevallen is het zeer verstandig om voor de tankpas van MoveMove te kiezen, zoals het voor zakelijke rijders toch al aan te raden is om voor een tankpas te kiezen. Zeker als je kiest voor de MoveMove tankpas, kun je behoorlijk wat geld besparen en voorkom je verrassingen achteraf. Behalve dat je met deze tankpas in ons land bij zo goed als alle stations terecht kunt, geldt dit ook voor een groot aantal tankstations in het buitenland. Niet voor niets is deze pas geliefd bij de zakelijke rijder die ook zaken over de grens doet.

Je kunt met de MoveMove tankpas bij alle tankstations in ons land terecht

Met de MoveMove tankpas kun je bij alle Nederlandse tankstations terecht en dat geldt eveneens voor de onbemande tankstations die ons land aan populariteit winnen. Kies je voor specifieke deze tankpas, dan kun je prima zaken doen en overzicht houden met de speciale app die bij de pas hoort. Zo krijg je via de app steeds overzicht waar jij het goedkoopst kunt tanken. Het gaat dan om actuele prijzen op plaatsen waar jij je op dat moment bevindt. Op die manier tank je nooit meer te duur en kun je dus behoorlijk wat geld besparen.

Betalen met de pas is buitengewoon gemakkelijk

Kies je voor de tankpas van MoveMove, dan kies je voor gemak. Tanken met de pas is bijzonder eenvoudig. Je haalt gewoon de pas met de betaalstrip door de automaat. Vervolgens wordt er gevraagd naar de kilometerstand en dien jij jouw eigen pincode in te voeren. Vervolgens kun je gewoon gaan tanken, zoveel en zo vaak als je wilt en zo vaak dat nodig is. 

Elke maand een overzichtelijke verzamelfactuur in de brievenbus

In eerste instantie zal MoveMove de brandstofkosten voldoen. Je krijgt vervolgens eens per maand een verzamelfactuur aangeboden en eens per maand wordt het totale bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven. Daar heb je dus verder ook geen omkijken meer naar. Behalve dat je kunt tanken met de tankpas, kun je er nog veel meer mee doen. Zo kun je er ook mee betalen voor parkeren bijvoorbeeld en kun je er eveneens mee door de wasstraat en betalen. Ook bepaalde autovloeistoffen kun je met de MoveMove tankpas afrekenen. Het komt allemaal gewoon op de verzamelfactuur die je dus eens per maand krijgt. Met de automatische incasso heb je zelf naar het betalen van de factuur geen omkijken meer. Gemakkelijker kan MoveMove het je echt niet maken. 

Met deze tankpas betaal je nooit teveel

Het werken met deze tankpas biedt dus nogal wat voordelen. Je hebt dus steeds overzicht waar je voordelig kunt tanken, waardoor je nooit teveel betaalt. Je hebt bovendien geen gedoe meer met bonnetjes en mist nu ook geen BTW teruggave meer. Logisch dus dat jij ook een MoveMove tankpas aanschaft. Dat is gewoon prettig zaken doen.

Hoe speel je online roulette?

Previous article

Hoe voorkom je wanbetalers?

Next article

You may also like