Handig

Zo gaat het bedrukken van tassen in zijn werk

0

Wil je graag op een leuke manier je producten verpakken voor je klanten, maar mag het niet te veel tijd kosten? Kies er dan voor om papieren tasjes te laten bedrukken. Je kan namelijk kiezen uit veel verschillende opties. Zo kan je kiezen op welke manier jij je tas bedrukt wilt hebben, de grootte van de tas en het materiaal. Op deze manier kan jij je tas zo maken dat het helemaal bij je bedrijf past. Daarnaast is het ook goed om na te denken welk materiaal je gebruikt, want papieren tasjes zijn bijvoorbeeld veel beter voor het milieu. Je hebt dus niet alleen een mooie bedrukte tas, maar je draagt ook nog eens bij aan het milieu.

Tas laten bedrukken

Tassen bedrukken gaat gemakkelijker dan je denkt. Je kiest op Rotimshop de grootte van de tas uit, de kleur van de tas en het materiaal. Als je voor een papieren tas kiest heb je de keuze uit bruin of wit. Als jij jouw logo beter zichtbaar wil hebben, is het slim om voor de witte kleur te kiezen. De kleuren van de bedrukking blijven namelijk heel helder. Maar de bruine tas heeft meer een vintage uitstraling. Het is dus goed om er over na te denken wat jij wilt uitstralen met je bedrijf. Want bij de bruine kleur worden de kleuren wel iets anders. De kleuren trekken meer in, waardoor de kleuren dus iets doffer worden. Maar de bedrukking is nog steeds goed te zien.

Een kleine hoeveelheid laten bedrukken

Als je twijfelt tussen verschillende bedrukkingen is het slim om maar een paar tasjes te bestellen. Dit is dan ook mogelijk bij Rotimshop. Hier kun jij al tasjes laten bedrukken vanaf 100 stuks. Dit is dus ideaal om te kijken welke tasjes jij leuker vindt. Als je tassen bestelt bij Rotimshop zijn er een paar dingen waar je aan moet denken, de kleur en of je het eenzijdig of tweezijdig wilt. Nieuwsgierig geworden of wil je graag meer weten? Kijk dan eens op de website van Rotimshop!

Met deze lifehack kom je van piepende ruitenwissers af!

Previous article

Hoeveel kerstbomen worden er wereldwijd verkocht? De markt in kaart gebracht

Next article

You may also like