Trends

5 goede redenen om naar Zeeland te verhuizen

0

Droom jij over meer ruimte hebben om te wonen en te leven? Wil jij rustig wonen en meer privacy hebben? Vind je het belangrijk dat je veilig woont én nog eens goedkoper? Dan zou Zeeland weleens een mooie plek voor jou kunnen zijn. Hoe dat zit en wat je kunt verwachten van een woning kopen in Zeeland, dat vertellen we jou in deze blog!

Zeeland kent natuurlijk een aantal populaire steden. Zoals Middelburg, Vlissingen, Domburg en Goes. De boulevard van Vlissingen is wereldberoemd, je hebt er het Zeeuws Museum en er is natuurlijk heel veel natuur, zoals natuurreservaat de Manteling. Maar als jij besluit een verkoopmakelaar in Zeeland in te schakelen, dan ga je niet voor twee weken op vakantie in Zeeland. Nee, je gaat hier een compleet nieuw leven starten. Daarom wil jij meer weten over verhuizen naar zeeland.

  1. De huizen zijn goedkoper

Wonen in Zeeuws-Vlaanderen is gemiddeld 50.000 goedkoper dan in de rest van Nederland. Een gewone doorsnee woning kost dan ook rond de 169.000 euro. Met andere woorden, je krijgt meer huis voor minder geld. Hierdoor kun je meer genieten van het leven.

  1. Er is in Zeeland meer ruimte

In Zeeland is er simpelweg meer ruimte. Niet alleen omdat er meer natuur is, maar ook veel meer water. In Zeeland is het bevolkingsgedeelte slechts 148 vierkante kilometer per mens en hebben mensen ruim 6.800 m² ruimte.

  1. Je kunt er rustiger wonen

Minder mensen betekent ook direct meer rust. Bos, polder, strand en water. Het is er allemaal. En daardoor is er heel veel rustig. Voor wie dat wilt natuurlijk. Er is ook genoeg te ontdekken en te beleven in Zeeland.

  1. Meer privacy dan in de rest van Nederland

Hoe rustiger het er is en hoe meer ruimte je hebt, hoe meer kans je op privacy hebt. Wil jij afgezonderd kunnen leven waarbij privacy wordt gewaarborgd? In Zeeland kan het nog!

  1. Veilig wonen en je veilig voelen

In Zeeland is weinig criminaliteit als je het vergelijkt met de rest van Nederland. Dat maakt wonen hier dus een stuk veiliger. Maar dat niet alleen, ook heb je minder verkeer en daardoor minder gevaarlijke situaties voor kinderen.

Rioleringsproblemen snel laten verhelpen

Previous article

3 tips om je vaste lasten te verlagen

Next article

You may also like