Gezond

Zo verzorg jij dagelijks je huid op de beste manier 

0

Het verzorgen van je huid is belangrijk. Door een goede verzorging blijft je huid jonger en zal je er langer jong uitzien. Wij zetten 5 belangrijke verzorgingsproducten op een rij. 

Het blijft toch lastig met alle verzorgingsproducten die de laatste jaren op de markt zijn gekomen om een juiste keuze te maken. Zo zijn er veel merken die pretenderen dat ze het beste hebben voor je huid. Maar wanneer jij een gevoelige huid hebt dan denk je daar waarschijnlijk heel anders over. Daarbij zitten er tegenwoordig in veel verzorgingsproducten microplastics. Om dit te voorkomen kies je alleen het beste. Wij hebben voor je uitgezocht wat het beste dan is, bijvoorbeeld de duurzame producten van Davines!  

Zo zorg je voor een mooie en verzorgde huid 

Eigenlijk hebben alle vrouwen, maar ook veel mannen iets met elkaar gemeen. Je wil er ten alle tijden goed uitzien en het liefst zo lang mogelijk jong blijven. Daarvoor moet je letten op een paar belangrijke dingen. We zetten de 5 Essentials op een rij: 

Reinig je huid 

Zorg ervoor dat je huid schoon is wanneer je de dag begint maar ook wanneer je de dag gaat eindigen. Dit doe je liever niet met te veel op je gezicht te smeren. Vergeet dus al die make-up en ga zo puur mogelijk door het leven. Een goede dagcrème is overigens wel goed. Zorg dat deze zo natuurlijk mogelijk is geproduceerd. 

Je hoofdhuid is belangrijk 

Vergeet niet dat jouw hoofhuid ook onderdeel is van je overkomen. Wanneer jij gezond haar wil houden dan kan je het beste je haar wassen. Maar liever niet te veel. Gebruik na het wassen nog één van de goede haarlotions die ervoor zorgen dat je haarwortels sterker worden. Hierdoor behoud jij fris, maar ook sterk haar. 

Leef gezond 

Probeer zo gezond mogelijk door het leven te gaan. Het klinkt allemaal cliché, maar dat is het zeker niet. De mensen die een gezonde huid hebben of nog 30 lijken terwijl ze al richting de 50 gaan hebben vaak die gezonde levensstijl met elkaar gemeen. Dit betekent niet te veel suiker, alcohol of fastfood. Maar meer sporten, gezond eten en water drinken. Deze gaat ervoor zorgen dat je een gezondere huid houdt! 

Niet te veel in de zon 

Je zou het misschien niet gelijk zeggen, maar de zon is niet goed voor je. Iedereen kent wel iemand die altijd bruin is, ook in de winter. Vaak hebben deze mensen op oudere leeftijd al veel rimpels. Dus vermijdt te veel zon en smeer je in wanneer de zon schijnt. Dit mag ook met een lage factor in de winter. Liever een hogere factor in de zomer om de huid zo strak mogelijk te houden. 

Anti-aging producten gebruiken 

Als laatste tip geven wij de anti-aging producten. Deze producten helpen wel degelijk om een oudere huid te voorkomen en zo lang mogelijk jong te blijven. Er zitten namelijk vitamines en anti-oxidanten in die je huid gezond houden. Dit kan als extra zeker een goede tip zijn. 

Hoe vaak moet je je gras maaien en wat gebeurd er als je dit niet doet?

Previous article

Vijf tips om je tuin een make-over te geven

Next article

You may also like